Tijd voor een ander bed!
Weer zijn bijna twee weken voorbij gevlogen en heb ik het mooie Paihia en mijn al vertrouwd aanvoelende leventje daar verlaten. Ik heb een mooie tijd gehad daar en vele vrienden gemaakt daar, met zowel een aantal kiwi's als andere backpackers. Het was echter tijd om te vertrekken, want ik had het allemaal wel zo'n beetje gezien!
Op woensdag hadden we een gigantisch gezamenlijk etentje, ter afscheid van mij & Lin (collegaatje) en de verjaardag van Gaby. Iedereen had iets gekookt en we hadden eten in overvloed. We waren voor die paar uur letterlijk in de hemel belandt. Een festijn van loempia's, in de oven gegrilde groentes, knoflookstokbrood, aardappelsalade, pannenkoeken en dergelijke.
En hoe geweldig dat etentje was, hoe minder geweldig mijn laatste avond in Paihia van start ging. Alle mensen gingen opeens niet meer uit of kwamen pas later en ik voelde me heel even geheel alleen en wilde geheel opgaan in mijn zelfmedelijden. Gelukkig even een snelle skypesessie met de beste vriendin gehad, he linnie en naderhand uitgegaan met twee nieuwkomers in het hostel die wel zin hadden om uit te gaan. Daarna werd mijn avond alleen maar beter. Een aantal vrienden kwam toch nog opdagen en ik ontving nog een paar lieve sms'jes. Namelijk dat vrienden de dag erna wel nog afscheid van me kwamen nemen en alles voelde weer helemaal goed.
De dag erna alles ingepakt en een laatste rondje door het hostel en de stad gemaakt. Verder ook nog iedereen lastig gevallen met mijn fotocamera, omdat ik besefte dat ik nog geen foto's van ze had gemaakt. Toen was echt het moment van vertrek aangebroken en na vele knuffels ging ik met de bus weer richting Auckland. Hier verbleef ik een nacht in een niet al te geweldig hostel om de dag erna weer op de bus te stappen richting Raglan.
Mijn eerste avond in Raglan heb ik doorgebracht in een lodge in the middle of nowhere. Met de mensen met wie ik samen reisde heb ik die avond voor de eerste keer gebarbecued in Nieuw Zeeland, voor de eerste keer een Rugbywedstrijd gevolgd op tv en voor de eerste keer gloeiwormen mogen aanschouwen.
Nu ben ik gearriveerd in Solscape (ook in Raglan) waar ik vanaf morgen zal beginnen met werken voor accommodatie.
Tijd voor een ander bed en nieuwe indrukken en wie weet ook weer nieuwe levenslessen!
dag lieverd
alles veranderd mensen dingen jaar getijden
hier word het herfstt bij joou wordt he zomer.
je veranderd van bed en woonplaats van omgeving en van mensen.
ik moest toch nog even je verhaal lezen voor we weg gaan naar ermelo/ familie reunie.
regelijkertijd moest ik denken aan de titel en heb een muziekje voor je bij de tekst geplakt helaas lukt het de eerste keer niet probeer het nu nog een keer, een nummer van white rose erg mooi
geniet van je nieuwe bed , nieuwe contacten en de veranderingen om je heen.
lees je verhaal snel weer
kus antoinette
Hoi Jonne,
Veel plezier daar in raglan/solscape en ik ben benieuwd hoe het daar met je zal gaan en kijk uit naar je verhalen.
knuffel, mama
you are a kanjer...how is your accent going there, already newseelandswithalotofjawturnings ?
leuk eindelijk weer een verhaal van je te lezen !! we want more...huggs Marlou
Ha juf
leuk verhaal en ik zie graag ook wat beelden van gloeiwormen en zo. Ben benieuwd naar het vervolg
xxx Henri
Hoi Jonne
Ik vind het heel gezellig om je verhalen te lezen. Als je schrijft zie ik het gewoon voor me. Veel succes op je nieuwe plekje en ik verheug me nu al op je volgende verhaal!!! Veel liefs van Marion en de groetjes van Jan
Hey lief,
Veel plezier op je nieuwe stekje, weer nieuwe mensen, nieuwe ervaringen, nieuwe verhalen voor het thuisfront:)
heel veel knuffels
Dat was ook weer een leuk verhaal zeg.
Succes in Raglan
Opa